Hírek

2018. július 1-jétől jogszabályi változások következétében kötelező a NAV online számla-adatszolgáltatás a 100.000 forint ÁFA tartamot meghaladó számlák esetében. Ennek érdekében Ügyfeleinknek lehetősége nyílik igénybe venni egy egyedi NAV on-line számla megoldást, amelyet egyszeri díj ellenében, minden SAP rendszert használó vállalat alkalmazni tud, hogy teljesíteni tudja 2018. július 1-től az adott számlák elektronikus adatszolgáltatását.

A 2018-as évet újabb két cég kezdhette azon örömökkel, könnyedséggel, amiket az SAP B1 rendszer nyújt a felhasználók számára. Két cég, akik a termék alapanyag beszerzésétől, a gyártáson át, egészen az értékesítésig, minden folyamatot lefedve az SAP B1 rendszert használják. Pénzügyi szakember kollégánk segítségével a rendszer könyvelés modulját megfelelően használva, teljes pénzügyi kontrollingot kapnak a cégvezetők a vállalatuk működéséről, továbbá az ÁNYK -, és Bank-import fejlesztések használatával könnyítik a mindennapi munkájukat.

Cégünk tovább bővült és 2018 elején új telephelyre költöztünk.

Új címünk: 1113 Budapest, Bocskai út 77-79 (Mogürt Irodaház)

Postcímünk: 2041 Budaörs, Pf, 287

Egy hazai felmérésből kiderült, hogy a szervezeti sikeresség és a HR terület informatikai fejlettsége között szoros az összefüggés. A megfelelő informatikai háttérrel ugyanis könnyedén egymásra vetíthetőek az üzleti és a HR eredmények, így kiderül az is, mely munkavállalókat érintő kezdeményezések támogatják legjobban az üzleti célkitűzéseket.

2015. március 13-án pénteken tarjuk ügyfeleink részére pénzügyi konferenciánkat. A konferencián előadást tartunk az új egyedi fejlesztéseinkről, pénzügyi projektekről. Bemutatót tartunk az újonnan kifejlesztett EKÁER rendszerről, a fordított áfás XML feltöltésről, könyvelési-pénzügyi nyilvántartásokról. Majd egy könnyebb ebédet követően kötetlen beszélgetésre hívjuk kedves ügyfeleinket ahol megoszthatjuk egymás felé tapasztalatainkat.

2015-ös évünket új arculattal, logóval, weboldallal indítjuk. Önállóságra lépésünk után 3 évvel eljött az ideje, hogy arculatunkat munkánkhoz méltóan professzionálisabbra szabjuk. Ugyan weboldalunk még alakul, folyamatosan fejlődik, de reményeink szerint március közepére 100%-os készültségbe várja már az érdeklődőket.