SAP Business One

Az SAP Business One olyan cégek számára kifejlesztett vállalatirányítási rendszer, akiknek már kevés egy számlázó szoftver vagy egyszerű készletvezetési rendszer, illetve sok időt visz el az Excelekben való rögzítés és szükségük van arra, hogy tisztában legyenek cégük gyengeségeivel, erősségeivel, valós időben.

Az SAP Business One segítségével lehetőségünk nyílik komplett értékesítési, beszerzési folyamatokat kezelni egy gombnyomásra, és elemzéseket, kimutatásokat kinyerni azonnal.

Az SAP Business One egy logikus, könnyen áttekinthető, egyszerűen kezelhető, tovább fejleszthető vállalatirányítási szoftver, rengeteg opcióval, egyéb szoftverek összekapcsolási lehetőségével. Mobil vagy akár offline rögzítési módokkal.

Az SAP Business One többek között az alábbi területeken nyújt jelentős támogatást a cégeknek a teljesség igénye nélkül:

Pénzügy,
kontrolling
A pénzügyi modul segítségével lehetőségünk nyílik a cég összes pénzügyi folyamatának a kezelésére az automatikus könyveléstől kezdve a vevők pénzügyi egyenlegének kontrollingján át, a banki utalások rendszerből való indításáig, fogadásáig. Amennyiben szükségünk van rá, szinte rögtön kimutatást kaphatunk az aktuális ÁFA analitikánkról, Cash-flow kimutatásról, vevőink, szállítóink pénzügyi egyenlegéről.

Lehetőségünk van a rendszerben a tárgyi eszközei kezelésére, Intrastat kimutatás kinyerésére, vagy akár több dimenziós költséghelyek nyilvántartásra, projekt könyvelés követésére.
Értékesítés
Az értékesítés modul segítségével nyilvántarthatjuk érdeklődőinket, ajánlatokat hozhatunk létre számukra és amennyiben megrendelés születik belőle, egyszerűen végig tudjuk követni a komplett folyamatot a rendelés visszaigazoláson, szállításon át egészen a számla kiállításáig.
Beszerzés
Mit, mikor, mikorra? A leglényegesebb kérdések a beszerzők és a cég számára. Az SAP Business One segítségével koordinálhatjuk raktárkészletünket. A rendszer javasolja a beszerzési időpontokat, figyelembe véve a becsült és a tényleges fogyásokat, a gyártás anyagszükségleteit és az átfutási időit.
Gyártás
Összeszerelés, értékesítési egységcsomagok vagy akár komplex, többszintű gyártás? Az SAP Business One-nak nem gond. Segítségével lehetőségünk van végigmodellezni a teljes gyártási folyamatokat az alapanyagok beépülésétől a félkész terméken keresztül a késztermék raktárra vételéig.
Szervíz

Az SAP Business One szerviz modulja segítségével lehetőségünk nyílik a berendezéseink életútjának követésére, megoldás adatbázis építésére. Amennyiben szükséges, munkalapok rögzítésével kialakíthatunk teljesítmény arányos bérezési rendszert is.

Az SAP Business One automatizmusai nagymértékben csökkentik az emberi hibázások kockázatát, továbbá növeli a működési hatékonyságot. Amennyiben változás történik egy üzleti oldalon, az automatikusan változást vonhat maga után egy másik folyamatban, ezzel időt és erőforrást megtakarítva. Mivel a cég minden munkatársa egy rendszerben dolgozik a véghezvitt változások egyből láthatóvá válnak mindenki számára a cégen belül.

Ellentétben sok más üzleti alkalmazással a piacon az SAP Business One egyetlen integrált alkalmazás, így nincs szükség egyéb ügyvitelt támogató szoftverekre. Rugalmasan paraméterezhető és bővíthető. Ahogy nő a cég mérete úgy nőhet vele együtt az SAP is. A rendszer fejlesztői felülete lehetővé teszi egyedi üzleti logikák kialakítását, csak az ügyfélre jellemző egyedi megoldások integrált kialakítását, egyetlen rendszeren belül.

Az Ebur Consulting megérti, hogy minden cég más és más. Célunk, innovatív üzleti megoldások kivitelezése az ügyfeleinknél, egyetlen integrált módszer alkalmazásával, annak érdekében, hogy javítsuk ügyfeleink nyereségességét, átláthatóbbá, egyszerűbbé tegyük a cégen belüli folyamatokat.