Tanácsadás

Széleskörű tapasztalataink, és nagy szakmai múlttal rendelkező tanácsadóink, kompetenciájának segítségével IT és ERP szakterületen tudunk hatékony támogatást nyújtani megbízóink számára. Működési területünk egyik legfontosabb pillérét a tanácsadói szolgáltatásaink adják, amelyek magukba foglalják többek közt a folyamatmenedzsment, a projektmenedzsment, SAP Business One bevezetési és más üzleti jellegű tanácsadói munkákat.

A másik fontos tevékenységi körünket a technológiai szolgáltatások jelentik, amelyek egyaránt lefedik az egyedi alkalmazásfejlesztést és a termékfejlesztést is.

SAP Business One tanácsadás E fejezet megírásánál, legnagyobb gondunkat az jelentette, hogy hol is kezdődik az SAP Busniess One tanácsadás. Hol kezdődik a mi feladatunk. Mi valljuk, hogy ez, már jóval a rendszerbevezetés előtt megkezdődik, még a kiválasztási folyamatban. Amikor az Ön fejében felötlik, hogy vállalatirányítási rendszert kellene bevezetni, esetleg a meglévőt cserélni, már megkezdődik a tanácsadói munka. Mikor Ön még álmodik, mi már elkezdtük a megvalósítását. És itt derül ki a különbség egy sales tevékenység, valamint a mi szolgáltatásunk közt.

Mivel cégünk filozófiája, hogy csak olyan munkát vállalunk el, amit sikeresen is tudunk teljesíteni, ezért már a kiválasztási szakaszban nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfél igényeinek a felmérésére, és ha úgy látjuk, lebeszéljük az SAP Business One-ról. Célunk, hogy a projekt végén mindenki mosolyogjon, aminek elengedhetetlen része, hogy közösen megvalósítható célokat tűzzünk ki. A mi feladatunk már itt kezdődik. A vágyak felmérésénél és adott esetben realitásokba terelésénél.

Tancsáadói munkánk így az alábbi lépéseket öleli át:

 • Ügyfél igényeinek felmérése
 • Rendszer megfelelősség vizsgálata
 • Elérni kívánt célok megállapítása
 • Bevezetési projekt kereteinek kialakítása
  • Projekt szervezet
  • Projekt célok
  • Mérföldkövek
 • Rendszerépítés
 • Tesztelés
 • Éles indulás, SAP Business One support avagy, élet az élesindulás után.

Sok cég döntött már az SAP Business One mellett. Vannak, akik már az SAP Business One Magyarországi megjelenése (2004 év vége) óta használják a rendszert. Mivel a programot folyamatosan fejlesztik ezért folyamatosan kerülnek bele újabb és újabb funkciók. Ilyen volt többek között az anyagszükséglet tervezés, a tárgyi eszköz, vagy a 2012-ben bekerült kampánymenedzsment modul. Néha egy cég életében eljön az az idő, amikor rájön, hogy a korábbi működési mód, funkciókihasználtság nem elég neki. Ezt okozhatja egy rosszul sikerült bevezetés vagy csak a cég folyamatainak megváltozása. Ahogy változik a cég élete. úgy változnak az igények is. Közel tucatnyi sikeres „reimplementációs”, azaz újrabevezetési eset van a hátunk mögött. Hála ezeknek a projekteknek megtanultuk, hogy nem létezik rossz, legfeljebb rosszul bevezetett rendszer, így milliókat tudtunk spórolni azon ügyfeleinknek, akiknek nem kellett egy új szoftvert venniük, csak a bevezetést kellett újra gondolniuk, hogy a már megismert rendszerrel folytassák a működésüket.

Amennyiben elégedetlen, úgy érzi, hogy vannak még kiaknázatlan lehetőségek a rendszerében keressen meg minket, hogy hasonlóan meglévő partnereinkhez, Önnek is segíthessünk.