Termékeink

Nincs két egyforma cég. Még az azonos iparágban dolgozó felhasználók is különbözőképen valósítják meg az üzleti folyamataikat, éppen ezért egy bevezetés során, nagyon sokszor nem elegendőek az alap SAP Business One funkciók. Ezekre az esetekre is állunk ügyfeleink rendelkezésére megoldásokkal.

Ezek némelyike teljesen cég specifikus, de léteznek univerzálsian adaptálható bővítmények, mint például a Bank Fájl Import, amely mindenkinél egyaránt ugyan azt a funkcionalitást igényli. Az felmerülő egyedi igényeket cégünk program fejlesztői teljes egészében személyre szabják, elkészítik az egyedi rendszerhez szükséges fejlesztéseket, addonokat.

Webes alkalmazások

Web interfész

Pénzügyi riportok

Vonalkód

Offline rendszerek

Mobil alkalmazások

Ügyfélportálok

Cimke nyomtatás

Automatizált számlázás

 

Struktúrált projekt nyílvántartás

 

 

Bank interfészek

Bank modulunk segítségével lehetősége nyílik a rendszerből közvetlenül feladni a banki utalást, illetve fogadni a bankfájlt, így rengeteg időt és ez által pénzt spórolhat meg cége részére. A rendszer a függőben lévő, de még nem lekönyvelt utalásokat függő számlán kezeli.

Jelenleg az alábbi bankokhoz létezik már megoldásunk, azaz akár holnap használatba vehető:

  • Raiffeisen Bank
  • CIB Bank
  • Budapest Bank
  • K&H Bank
  • Commerz Bank

Természetesen bármely bankhoz tudunk megfelelő interfészt adni, amennyiben az adott bank rendelkezik bankfájl export/import lehetőséggel.

 

Webes alkalmázosok

Ügyfeleinknél újra és újra fellépő igény, a különböző webes interfészek, belső illetve külső portálok készítése. Webservicek segítségével, bármilyen külső webes alkalmazástól tudunk adatot fogadni, illetve annak adatot átadni.

Leggyakoribb ügyfélkérések:
  • Web connector meglévő weboldalhoz
  • Ügyfél portált, ahol az ügyfélnek lehetőség nyílt akár letölteni a saját számláit, megtekinteni a rendszerben lévő szervíz szerződésit, a nála lévő eszközők életútját. Ügyfelünk egyedi igényére létrehoztunk egy offline szervízes rendszert. Ügyfelünknél a technikus kollégák saját notebookal rendelkeznek, de csak eseti internet eléréssel. Felmerülhet az igény például, hogy a technikusok az SAP Business One rendszerből kiosztott munkalapokkal dolgozzanak, azokra rögzítsék az eszközök szervíz történetét, majd nap végén ezeket a munkalapokat visszatöltsék a rendszerbe. Ennek megoldásához létrehoztunk egy offline működni képes windowsos rendszert, ami időnkétni szinkronizációval letölti az új feladatokat a központi szerverről, illetve feltölti az alvégzett munkák adatait, felhasznált alkatrészeket.

Igény esetén vállaljuk a weboldal, webáruház, portál létrehozását is.

Mobil alkalmazások

Az SAP Busniess One rendelkezik mind IOS, mind android alapú gyári alkalmazással, ám ez alkalmazások funkcionalitása kőbe vésett az SAP álltal. Szintén egy szervízeléssel foglalkozó partnerünknél jelentkezett az igény, hogy a szervíztechnikus kollégák napi munkavégézés közben a telefonjukon tudják követni a rájuk kiosztott feladatokat, illetve a helyszíni munka során, már ott helyben le tudják jelenteni a cég számára fontos adatokat, mint például az adott gépek futás teljesítményét és a cserélt alkatrészeket, partner adatokat, számlázási információkat. Ezen cégnél egy egyedileg fejlesztett mobil alkalmazást készítettünk, hogy minden igény kielégítésre kerüljön, a munkamenet gördülékeny legyen partnerünk számára.

Vonalkód megoldások

Az SAP Business One segítségével kinyomtathatók a legelterjedtebb vonalkódtípusok: az EAN 13 és a Code 39. Fejlesztéssel további vonalkód típusok is kapcsolhatóak a rendszerhez.

Cégünk egyedi fejlesztése a teljes gyártás technológiához, raktározáshoz kapcsolódó vonalkód rendszer kiépítése.

Projekt nyilvántartás

Megoldásunkkal segítünk a projektek struktúrált nyílvántartásában, egy maximum három szintű projektfa kialakításával, a projektek fő adatinak rögzítésével és a tervezett, illetve megvalósított projekt ráfordításokkal. Folyamat automatizálásokkal tesszük ügyfeleink életét könyebbé.